Skrýt obsah

Archivace oprav dokumentů (správa úschovny VaultAdmin)

Opravy dokumentů můžete archivovat a obnovit. Toto dialogové okno je přístupné ze záložky Projekty správy úschovny VaultAdmin.

Archivní adresář musí být v úschovně.

Dokumenty jsou archivovány a obnoveny následovně:

  • Jednotlivé projekty.
  • Jednotlivé adresáře archivu.

Správci mohou udělit uživatelům povolení archivovat a obnovit dokumenty z klienta (viz Odstranit, Vrátit zpět, Archivovat dokumenty na záložce Nastavení úschovny).

Neodstraňujte projekty, které mají archivované dokumenty. Projekty obsahují data, která umožňují obnovu dokumentů. Dokumenty nelze obnovit, je-li projekt odstraněn.

Pro přípravu archivace oprav dokumentů:

  1. Na záložce Projekty:
    • Vyberte projekt pod položkou Informace o projektu.
    • Zadejte adresář pod položkou Adresář archivu na počítači úschovny.
  2. Klepněte na Archivovat projekt.

Chcete-li archivovat dokumenty:

  1. V dialogovém okně Archivovat opravy dokumentu vyberte Archivovat pod položkou Úloha.
  2. Vyberte dokumenty ze seznamu podle níže uvedených informací a potom klepněte na Vybrat.
  3. Klepněte na Archivovat.

Vybrat dle data

Soubory starší než <n> dní.

Pro archivaci 0 zahrnuje všechny dokumenty, které splňují kritérium revize. Dokumenty vyloučíte zvýšením počtu dní. Pro obnovu je to naopak: velké počty dní zahrnují více dokumentů a menší počty dní vyloučí více dokumentů.

Vybrat dle opravy

Všechny kromě nejnovějších oprav <n> první, druhé, a třetí.

Archivuje nebo obnoví všechny opravy v každé kategorii kromě zadaných nejnovějších oprav. Nastavení na 2 znamená, že budou vybrány dvě nejnovější opravy a 0 znamená, že budou vybrány všechny opravy.

Výběry

Seřadit Seznam seřadíte podle kategorie klepnutím na záhlaví. Výchozí pořadí je podle názvu dokumentu a úrovně opravy. Klepnutím na záhlaví Datum například seznam seřadíte vzestupně. Opětovným klepnutím na Datum pořadí obrátíte.
Ruční výběr Dokumenty můžete vybrat ručně jeden po druhém klepnutím kdekoli v řádku dokumentů. Chcete-li dokument vymazat, zaškrtněte políčko na levé straně názvu dokumentu.
Vybrat vše, Zrušit výběr všech Klepnutím pomůžete výběru. Když například vyberete dokumenty, můžete klepnout na Vymazat vše.
Zobrazit: Všechny, Vybrané, Obnovitelné Zvolte zobrazení všech dokumentů v projektu nebo jen vybraných dokumentů. Obnovitelné je k dispozici jen pro úlohu Obnovit.

Obnovit

Když zvolíte operaci Obnovit, SolidWorks Workgroup PDM zobrazí seznam všech dokumentů, které byly archivovány ze zadaného projektu do zadané složky archivu. Dokumenty zobrazené červeně není možné obnovit. Dokumenty zobrazené červeně byly pravděpodobně archivovány do složky archivu, ale později byly odstraněny. Když obnovíte dokumenty ve složce archivu, je možné je obnovit.

Pro přípravu obnovy oprav dokumentů:

  1. Na záložce Projekty:
    • Vyberte projekt pod položkou Informace o projektu.
    • Zadejte adresář pod položkou Adresář archivu na počítači úschovny (adresář, ve kterém byly dokumenty archivovány).
  2. Klepněte na Archivovat projekt.

Chcete-li obnovit dokumenty:

  1. V dialogovém okně Archivovat opravy dokumentu vyberte Obnovit pod položkou Úloha.
  2. Vyberte dokumenty ze seznamu podle výše uvedených informací a potom klepněte na Obnovit.
    Pod položkou Výběry klepněte na Obnovitelné a vyfiltrujte dokumenty, které nelze obnovit.


Vyjádřete svůj názor na toto téma

SOLIDWORKS uvítá vaše názory ohledně prezentace, přesnosti a obsahu dokumentace. Pomocí níže uvedeného formuláře zašlete komentáře a doporučení k tomuto tématu přímo dokumentačnímu týmu. Dokumentační tým nebude odpovídat na otázky související s technickou podporou. Klepnutím zde získáte informace o technické podpoře.

* Povinné

 
*Email:  
Předmět:   Váš názor na témata nápovědy
Stránka:   Archivace oprav dokumentů (správa úschovny VaultAdmin)
*Komentář:  
*   Prohlašuji, že jsem si přečetl/a a souhlasím se zásadami ochrany osobních údajů, podle kterých bude společnost Dassault Systèmes zpracovávat moje osobní údaje

Tisk tématu

Zvolte rozsah, který se má tisknout:

x

Zjistili jsme, že používáte starší verzi prohlížeče než je Internet Explorer 7. Pro optimální zobrazení vám doporučujeme, aby jste upgradovali na Internet Explorer 7 nebo novější.

 Příště tuto zprávu nezobrazovat
x

Verze nápovědy na webu: SOLIDWORKS 2013 SP05

Chcete-li vypnout webovou nápovědu v rámci SOLIDWORKS a raději používat místní nápovědu, klikněte na Nápověda > Použít SOLIDWORKS nápovědu na webu.

Problémy s uživatelským rozhraním a vyhledáváním v nápovědě na webu nahlaste zástupci místní technické podpory. Zašlete váš názor na individuální témata nápovědy prostřednictvím odkazu “Váš názor na toto téma” na každé straně.