Skrýt obsah

Schéma oprav

Na záložce správy úschovny VaultAdmin Schéma oprav můžete určit strukturu a klasifikace oprav pro všechny dokumenty v úschovně. Oprávnění pro kontrolu tabulek oprav ve výkresech SolidWorks zapněte na záložce Tabulka oprav správy úschovny VaultAdmin.

Workgroup PDM poskytuje výchozí schéma oprav.
Primární Oddělovač Sekundární Oddělovač Terciární Pracovní kopie
Rozsah   Rozsah     znak
A-Z - (znak minus) 01-99     + (znak plus)
Barevné pozadí polí označuje aktivní nastavení.

Program akceptuje jen velká písmena pro opravy.

Symboly * \ / : ? " < > nejsou povoleny v názvech oprav. Omezené znaky jsou znaky zakázané v názvech souborů Windows. Tečka (.) je povolena jako oddělovač v tomto případě, ale není povolena v žádném jiném poli schéma opravy.

Mezery se mohou vyskytovat v položkách seznamu (například Realizace projektu) a jako oddělovač, ale ne jako Pracovní kopie. Prázdné položky nejsou v seznamu povoleny

Příklad schématu oprav

Tento příklad zobrazuje schéma, které používá všechny dostupné úrovně oprav ve Workgroup PDM.



  • Úschovna zachová kopii všech oprav kromě oprav Pracovní kopie Odevzdání oprav Pracovní kopie jsou zaznamenána na záložce Vývoj změn/poznámky Informací o dokumentu.
  • Dokumenty ve schématu oprav mohou narůstat jen směrem dopředu (například z A na B), a nikdy zpátky (například z DEV na PRE ve výše uvedeném Prvním seznamu).
  • Schéma oprav je možné kdykoli změnit. Dokumenty, které jsou již v úschovně, nejsou ovlivněny. Dokumenty odevzdané následovně použijí nové schéma.

Chcete-li určit schéma oprav:

Vyberte z níže uvedených možností a potom klepněte na Použít.

Informace o opravách

Není nutné zadat všechny úrovně oprav.

Primární, sekundární, terciární Vyberte Rozsah nebo Seznam a zvolte možnosti následovně:

Rozsah

Chcete-li použít rozsah, vyberte Rozsah a zadejte rozsah čísel nebo písmen v polích OdDo.

Přidružení sloupce OdDo v rozsahu oprav musí být stejného typu (buď alfabetické, nebo numerické). Rozdíl hodnot OdDo musí být kladný. Alfabetický rozsah může například být od A do Z, ale ne od A do A nebo od B do A. Když zadáváte číselný rozsah, počáteční a konečná hodnota musí mít stejný počet číslic. Například pro rozsah od 1 do 99 zadejte 0199.

Seznam

Chcete-li použít seznam, vyberte Seznam a zadejte jmenovku (jako například Vývoj, Kandidát na uvolnění atd.)

Pokud rozsah není sekvenční (např. X, A, B, C), použijte Seznam. Dlouhé seznamy vytvořte v textovém procesoru, jako je například Poznámkový blok, a poté je zkopírujte a vložte do pole Seznam Workgroup PDM.

Oddělovač Zadejte Oddělovač jako např. pomlčku (-) pro rozlišení mezi PrvnímDruhým schématem a TřetímČtvrtým schématem. Pokud nezadáte oddělovač, čísla oprav budou sousedit, např. A9.
Pracovní kopie Zadáním znaku odlišíte dokument Pracovní kopie.

Zaškrtávací políčka

Můžete vybrat jednu (ale ne obě) z následujících možností.

Sekvenční opravy Postupně prochází opravami místo sloučení do jedné opravy. Bez sekvenčních oprav by například Primární rozsah A-ZSekundární rozsah 1-9 vytvářel opravy A1, A2, A3Z9. Je-li možnost sekvenčních oprav zapnutá, opravy jsou A, B, CZ následované 19. Všechny zadané oddělovače jsou odstraněny.
Typ poslední opravy volitelný Povolí uživatelům vynechat poslední typ opravy. Pokud například zadáte První, DruhouTřetí úroveň, uživatelé nemusejí používat Třetí úroveň. Sekvence může být: A1a, A1b, A1c, A2, A2a, A2b, A2c, A3 atd.


Vyjádřete svůj názor na toto téma

SOLIDWORKS uvítá vaše názory ohledně prezentace, přesnosti a obsahu dokumentace. Pomocí níže uvedeného formuláře zašlete komentáře a doporučení k tomuto tématu přímo dokumentačnímu týmu. Dokumentační tým nebude odpovídat na otázky související s technickou podporou. Klepnutím zde získáte informace o technické podpoře.

* Povinné

 
*Email:  
Předmět:   Váš názor na témata nápovědy
Stránka:   Schéma oprav
*Komentář:  
*   Prohlašuji, že jsem si přečetl/a a souhlasím se zásadami ochrany osobních údajů, podle kterých bude společnost Dassault Systèmes zpracovávat moje osobní údaje

Tisk tématu

Zvolte rozsah, který se má tisknout:

x

Zjistili jsme, že používáte starší verzi prohlížeče než je Internet Explorer 7. Pro optimální zobrazení vám doporučujeme, aby jste upgradovali na Internet Explorer 7 nebo novější.

 Příště tuto zprávu nezobrazovat
x

Verze nápovědy na webu: SOLIDWORKS 2013 SP05

Chcete-li vypnout webovou nápovědu v rámci SOLIDWORKS a raději používat místní nápovědu, klikněte na Nápověda > Použít SOLIDWORKS nápovědu na webu.

Problémy s uživatelským rozhraním a vyhledáváním v nápovědě na webu nahlaste zástupci místní technické podpory. Zašlete váš názor na individuální témata nápovědy prostřednictvím odkazu “Váš názor na toto téma” na každé straně.