Skrýt obsah

Správa úschovny

Službu úschovny aplikace Workgroup PDM můžete spravovat na kartě Správa úschovny, aniž byste museli otevírat konzolu Microsoft Management Console (MMC).

Informace o úschovně

Informace o úschovně poskytuje tyto informace jen pro čtení:

Počítač úschovny Počítač, ve kterém je úschovna umístěna.
Kořenový adresář Složka úschovny. Projekty a složky pro odstraněné soubory a projekty, správní soubory atd. jsou umístěny v tomto adresáři. Soubory protokolu jsou umístěny v kořenovém adresáři.
Změnit Změní kořenový adresář úschovny.

Při spuštění úschovny

Ověřit úschovnu SolidWorks Workgroup PDM projde každý projekt v úschovně a ověří, že každý dokument je platný. Vyberte, kdy chcete následovat postup:

Další spuštění

Výběr možnosti Ověřit úschovnu je zrušen po následujícím úspěšném ověření.

Každé spuštění

Úschovna je ověřována při každé instalaci a aktualizaci bez ohledu na nastavení možností.

Služba

V části Služba můžete zastavit nebo spustit službu SolidWorks Workgroup PDM Server, aniž byste museli spouštět konzolu Microsoft Management Console (MMC).
Stav Informuje o tom, zda je služba spuštěna nebo zastavena.
Využití paměti Velikost paměti, kterou potřebuje služba Workgroup PDM Server.
Začít Spustí službu Workgroup PDM Server, pokud je zastavena.

Když spustíte server ze záložky Správa úschovny, ukončíte nástroj správy úschovny VaultAdmin a přejdete zpět na dialogové okno pro přihlášení.

Zastavit Ukončí službu Workgroup PDM Server, pokud je spuštěna.

Když zastavíte server, můžete používat jiné funkce na záložce Správa úschovny, například uložit soubor protokolu služby SolidWorks Workgroup PDM Server. Nelze však přistupovat k žádným jiným záložkám nástroje správy úschovny VaultAdmin.

Při příštím spuštění

Pomocí možností v této části můžete obnovit úschovnu ihned nebo při příštím spuštění služby úschovny.

Obnovit úschovnu Obnoví úschovnu při příštím spuštění služby úschovny.
Přejmenovat protokol Uloží a vymaže soubor protokolu úschovny. Pro proces obnovy bude vytvořen nový protokol s názvem odpovídajícím datu a času obnovy. Do protokolu budou zaznamenány změny, ke kterým dojde během obnovy.
Aktualizovat složky Použije se globální nastavení Zachovat kopie nejnovějších souborů.
Obnovit katalog Dojde k odstranění současného katalogu Microsoft Indexing Service a k vytvoření nového.
U velkých úschoven může proces obnovy katalogu trvat dlouhou dobu.
Obnovit nyní Ihned obnoví úschovnu.

Protokol úschovny

Protokol úschovny je užitečný pro správce při řešení problému a ukládá informace, které mohou být zaslány na technickou podporu.

Zobrazí se velikost a stáří protokolu úschovny.

Uložit

Uloží soubor protokolu do zadaného umístění. Soubory protokolů je možné otevřít v jakémkoli textovém editoru, jako například Poznámkový blok.

Vymazat

Vymaže soubor protokolu. Soubor shromáždí informace od té doby do budoucna.

Chcete-li zabránit aktivitě v úschovně při ukládání nebo vymazání souboru protokolu, úschovnu zamkněte nebo službu zastavte.

Pokud zapomenete odemknout úschovnu, SolidWorks Workgroup PDM ji automaticky odemkne, když se odhlásíte ze správy úschovny VaultAdmin.



Vyjádřete svůj názor na toto téma

SOLIDWORKS uvítá vaše názory ohledně prezentace, přesnosti a obsahu dokumentace. Pomocí níže uvedeného formuláře zašlete komentáře a doporučení k tomuto tématu přímo dokumentačnímu týmu. Dokumentační tým nebude odpovídat na otázky související s technickou podporou. Klepnutím zde získáte informace o technické podpoře.

* Povinné

 
*Email:  
Předmět:   Váš názor na témata nápovědy
Stránka:   Správa úschovny
*Komentář:  
*   Prohlašuji, že jsem si přečetl/a a souhlasím se zásadami ochrany osobních údajů, podle kterých bude společnost Dassault Systèmes zpracovávat moje osobní údaje

Tisk tématu

Zvolte rozsah, který se má tisknout:

x

Zjistili jsme, že používáte starší verzi prohlížeče než je Internet Explorer 7. Pro optimální zobrazení vám doporučujeme, aby jste upgradovali na Internet Explorer 7 nebo novější.

 Příště tuto zprávu nezobrazovat
x

Verze nápovědy na webu: SOLIDWORKS 2013 SP05

Chcete-li vypnout webovou nápovědu v rámci SOLIDWORKS a raději používat místní nápovědu, klikněte na Nápověda > Použít SOLIDWORKS nápovědu na webu.

Problémy s uživatelským rozhraním a vyhledáváním v nápovědě na webu nahlaste zástupci místní technické podpory. Zašlete váš názor na individuální témata nápovědy prostřednictvím odkazu “Váš názor na toto téma” na každé straně.