Skrýt obsah

Vyhledávání ve správě úschovny VaultAdmin

Na záložce Vyhledávání ve správě úschovny VaultAdmin můžete aktivovat indexování pro metadata úschovny. Pokud v úschovně hledáte dokumenty, indexace zvýší výkon vyhledávání, hlavně když v dokumentech existují vlastnosti určité konfigurace.

Když je povoleno indexování, jsou prohledávány všechny opravy. Když je indexování zakázáno, jsou prohledávány jen aktuální opravy.

Chcete-li používat funkci na indexování, musíte nainstalovat službu Microsoft® Indexing Service.

Služba indexování Microsoft Indexing Service by měla být aktivována pouze tehdy, je-li server na vyhrazeném počítači, protože jinak indexování využívá dobu nečinnosti systému. I na vyhrazených serverech může trvat nějakou dobu než služba Microsoft Indexing Service indexuje nejnovější metadata, takže se může stát, že výsledkem vyhledávání bude chybně nula.

Všeobecné

Povolit službu indexování (Indexing Service Search) Tato možnost je k dispozici, je-li katalog sestaven pro úschovnu. Pokud jste nenainstalovali službu indexování Microsoft, nebude tato možnost a možnosti pro sestavení a odstranění katalogu k dispozici.

Operace

Vytvořit katalog Vytvoří nový Microsoft Indexing Service katalog. Během této operace je stávající katalog odstraněn, metadata všech dokumentů jsou uložena v souborech .pdmi ve Složce indexovaných souborů, což umožňuje službě indexování Microsoft Indexing Service začít indexování hodnot (uložení všech vlastností) v katalogu SolidWorks Workgroup PDM.
Odstranit katalog Odstraní katalog Workgroup PDM a soubory indexu (.pdmi).

Stav katalogu Workgroup PDM

Katalog není aktuální Naznačuje, že indexování není aktualizováno, nebo že služba indexování Microsoft Indexing Service stále provádí indexování souborů .pdmi.
Katalog je neaktuální Naznačuje, že se metadata úschovny změnila, když byla služba indexování Microsoft Indexing Service vypnutá. Správce úschovny musí sestavit katalog znovu.
Katalog Workgroup PDM neexistuje. Znamená, že katalog nebyl ještě sestaven.
Celkový počet dokumentů Počet souborů v katalogu.
Dokumenty na indexování Počet souborů, které musí být indexovány.
Pokud se v poli Dokumenty na indexování objeví více než 32 dokumentů, nebude indexování použito.
Obnovit Aktualizuje položky Stav katalogu Workgroup PDM.

Složky

Umístění katalogu Umístění souborů katalogu služby Microsoft Indexing Service. Výchozí umístění je <složka_kořenového_adresáře_úschovny>\data.
Složka indexových souborů Složka obsahující všechny soubory .pdmi. Tyto soubory jsou zpracovány službou indexování Microsoft Indexing Service k vytvoření katalogu. Výchozí umístění je <složka_kořenového_adresáře_úschovny>\data\MSSearch.


Vyjádřete svůj názor na toto téma

SOLIDWORKS uvítá vaše názory ohledně prezentace, přesnosti a obsahu dokumentace. Pomocí níže uvedeného formuláře zašlete komentáře a doporučení k tomuto tématu přímo dokumentačnímu týmu. Dokumentační tým nebude odpovídat na otázky související s technickou podporou. Klepnutím zde získáte informace o technické podpoře.

* Povinné

 
*Email:  
Předmět:   Váš názor na témata nápovědy
Stránka:   Vyhledávání ve správě úschovny VaultAdmin
*Komentář:  
*   Prohlašuji, že jsem si přečetl/a a souhlasím se zásadami ochrany osobních údajů, podle kterých bude společnost Dassault Systèmes zpracovávat moje osobní údaje

Tisk tématu

Zvolte rozsah, který se má tisknout:

x

Zjistili jsme, že používáte starší verzi prohlížeče než je Internet Explorer 7. Pro optimální zobrazení vám doporučujeme, aby jste upgradovali na Internet Explorer 7 nebo novější.

 Příště tuto zprávu nezobrazovat
x

Verze nápovědy na webu: SOLIDWORKS 2013 SP05

Chcete-li vypnout webovou nápovědu v rámci SOLIDWORKS a raději používat místní nápovědu, klikněte na Nápověda > Použít SOLIDWORKS nápovědu na webu.

Problémy s uživatelským rozhraním a vyhledáváním v nápovědě na webu nahlaste zástupci místní technické podpory. Zašlete váš názor na individuální témata nápovědy prostřednictvím odkazu “Váš názor na toto téma” na každé straně.