Skrýt obsah

Předpoklady pro modelování tras trubek a trubic

Před vytvoření podsestavy trasy se ujistěte, že máte k dispozici dokumenty dílu a zkontrolujte možnosti systému pro vyznačení trasy.

Ujistěte se, že máte k dispozici následující:
  • Dokumenty dílů, které potřebujete pro sestavu trubky nebo potrubí. Uložte tyto dokumenty dílů do Knihovny trasování.
    • Díly trubky nebo trubice
    • Tvarovky (kolena, příruby, přechodky a jiné tvarovky)
    • Vybavení pro vyznačení trasy (jako například svorky a podpěry). (Volitelné) Chcete-li zapnout automatické trasování ohebných trubek pomocí hardwaru trasování, najdete další informace o tvorbě těchto dílů v části Kabelové svorky.
  • Hlavní sestava se součástmi pro spojení (nádrže, čerpadla atd.). Můžete také přidat jakékoliv další součásti potřebné pro určení trasy trubky nebo trubice, jako například podpěry a překážky, kterým se trasa musí vyhnout. Umístěte pevné součásti pomocí vazeb, kót nebo vztahů ve skice rozvržení a uložte sestavu. (Je také možné vytvořit podsestavu trasy v nové prázdné hlavní sestavě.)
Pokud vkládáte počáteční tvarovku jako součást podsestavy trasy hlavní sestavy, vyberte nebo zrušte výběr následující možnosti vyznačení trasy:
  • Vytvořit trasu přetažením spojky/příruby. Tato možnost vytvoří novou podsestavu trasy a začne trasu, když do sestavy přetáhnete součást vyznačení trasy (jako například přírubu nebo tvarovku). Příruba nebo tvarovka se stanou součástí nové podsestavy trasy. Zrušením výběru této možnosti se příruba nebo tvarovka stanou součástí hlavní sestavy.


Vyjádřete svůj názor na toto téma

SOLIDWORKS uvítá vaše názory ohledně prezentace, přesnosti a obsahu dokumentace. Pomocí níže uvedeného formuláře zašlete komentáře a doporučení k tomuto tématu přímo dokumentačnímu týmu. Dokumentační tým nebude odpovídat na otázky související s technickou podporou. Klepnutím zde získáte informace o technické podpoře.

* Povinné

 
*Email:  
Předmět:   Váš názor na témata nápovědy
Stránka:   Předpoklady pro modelování tras trubek a trubic
*Komentář:  
*   Prohlašuji, že jsem si přečetl/a a souhlasím se zásadami ochrany osobních údajů, podle kterých bude společnost Dassault Systèmes zpracovávat moje osobní údaje

Tisk tématu

Zvolte rozsah, který se má tisknout:

x

Zjistili jsme, že používáte starší verzi prohlížeče než je Internet Explorer 7. Pro optimální zobrazení vám doporučujeme, aby jste upgradovali na Internet Explorer 7 nebo novější.

 Příště tuto zprávu nezobrazovat
x

Verze nápovědy na webu: SOLIDWORKS 2013 SP05

Chcete-li vypnout webovou nápovědu v rámci SOLIDWORKS a raději používat místní nápovědu, klikněte na Nápověda > Použít SOLIDWORKS nápovědu na webu.

Problémy s uživatelským rozhraním a vyhledáváním v nápovědě na webu nahlaste zástupci místní technické podpory. Zašlete váš názor na individuální témata nápovědy prostřednictvím odkazu “Váš názor na toto téma” na každé straně.