Skrýt obsah

Výkresy a kóty DimXpert

Kóty a tolerance vytvořené pomocí nástroje DimXpert pro díly lze importovat do výkresů včetně řezů.

Pro importování kót DimXpert do výkresů nelze použít správce PropertyManager Popis modelu.
Poznámky
  • Výše uvedený postup použijte k importu popisů do detailů a průmětů.
  • Klepněte pravým tlačítkem na složku Popisy a klepněte na Zobrazit popisy DimXpert pro zobrazení nebo skrytí původně importovaných kót a tolerancí DimXpert.
  • Ve výkresech lze měnit pouze charakteristiky zobrazení kót a tolerancí vytvořených aplikací DimXpert pro díly. Hodnoty tolerance ani žádná kritéria zadaná v rámci ovládání prvků geometrické tolerance nelze měnit.
  • Ve správci PropertyManager Pohled výkresu:
    Měřítko Chcete-li zachovat stejný poměr mezi popisy a geometrií v popisových pohledech dílů, vyberte při importu pohledů výkresu možnost Použít vlastní měřítko a zvolte Použít přizpůsobení textu modelu.
  • In a drawing, click Options Tool_Options_Standard.gif > Document Properties > Dimensions:

    Pod položkou Velikost odsazení vyberte Rozložení popisového pohledu, čímž zachováte rozložení definované v popisovém pohledu. Chcete-li použít rozložení výkresu k umístění kót, tuto možnost zrušte.

  • Přidáte-li nové kóty DimXpert do popisových pohledů, pro které jste již vytvořili pohledy výkresu, zobrazí se PropertyManager Aktualizace popisů. Tento správce PropertyManager se zobrazí pouze jednou vždy, když přidáte nové kóty DimXpert. Pokud popisy v této chvíli neaktualizujete, musíte zobrazit aktualizované popisy klepnutím na Zobrazit > Skrýt/zobrazit popisy .
  • Tolerance a kóty DimXpert mají standardně fialovou barvu. Chcete-li změnit výchozí barvu, klepněte na Možnosti Tool_Options_Standard.gif > Barvy . Pod položkou Nastavení barevného schématu zvolte možnost Popisy > DimXpert a vyberte novou barvu.


Vyjádřete svůj názor na toto téma

SOLIDWORKS uvítá vaše názory ohledně prezentace, přesnosti a obsahu dokumentace. Pomocí níže uvedeného formuláře zašlete komentáře a doporučení k tomuto tématu přímo dokumentačnímu týmu. Dokumentační tým nebude odpovídat na otázky související s technickou podporou. Klepnutím zde získáte informace o technické podpoře.

* Povinné

 
*Email:  
Předmět:   Váš názor na témata nápovědy
Stránka:   Výkresy a kóty DimXpert
*Komentář:  
*   Prohlašuji, že jsem si přečetl/a a souhlasím se zásadami ochrany osobních údajů, podle kterých bude společnost Dassault Systèmes zpracovávat moje osobní údaje

Tisk tématu

Zvolte rozsah, který se má tisknout:

x

Zjistili jsme, že používáte starší verzi prohlížeče než je Internet Explorer 7. Pro optimální zobrazení vám doporučujeme, aby jste upgradovali na Internet Explorer 7 nebo novější.

 Příště tuto zprávu nezobrazovat
x

Verze nápovědy na webu: SOLIDWORKS 2015 SP05

Chcete-li vypnout webovou nápovědu v rámci SOLIDWORKS a raději používat místní nápovědu, klikněte na Nápověda > Použít SOLIDWORKS nápovědu na webu.

Problémy s uživatelským rozhraním a vyhledáváním v nápovědě na webu nahlaste zástupci místní technické podpory. Zašlete váš názor na individuální témata nápovědy prostřednictvím odkazu “Váš názor na toto téma” na každé straně.