Skrýt obsah

Vlastnosti specifické pro konfiguraci v tabulkách razítka

Jestliže díl nebo sestava obsahují více konfigurací, tabulka razítka může zobrazit hodnoty vlastnosti aktivní konfigurace.

Pokud nejsou vlastnosti určité pro konfiguraci definovány, ale jsou definovány uživatelské vlastnosti, zobrazí se uživatelské vlastnosti.

Pro spojení vlastností určitých pro konfiguraci s buňkami tabulky razítka.

  1. Přidejte tabulku razítka k dílu nebo sestavě s více konfiguracemi.
  2. Poklepejte na buňku, kterou chcete propojit s vlastností určitou pro konfiguraci.
  3. Klepněte na tlačítko Připojit k vlastnostiTlačítko properties_link.png (panel nástrojů Úprava formátu poznámky).
  4. V dialogovém okně Spojit s vlastností klepněte na Aktuální dokument.
  5. Vyberte vlastnost pro spojení z rozbalovacího seznamu.

    Pokud seznam neobsahuje vlastnost, kterou požadujete, klepněte na Vlastnosti souboru a na záložku Určité pro konfiguraci a přidejte vlastnost.

  6. Klepněte na OK.

    Tato hodnota je přidána k buňce.

  7. Opakujte kroky 2 až 6 pro spojení hodnot určitých pro konfiguraci k jiných buňkám.
  8. V ConfigurationManager změňte na jinou konfiguraci a opakujte postup, kterým přidáte a spojíte hodnoty vlastnosti, které jsou určité pro tuto konfiguraci.


Vyjádřete svůj názor na toto téma

SOLIDWORKS uvítá vaše názory ohledně prezentace, přesnosti a obsahu dokumentace. Pomocí níže uvedeného formuláře zašlete komentáře a doporučení k tomuto tématu přímo dokumentačnímu týmu. Dokumentační tým nebude odpovídat na otázky související s technickou podporou. Klepnutím zde získáte informace o technické podpoře.

* Povinné

 
*Email:  
Předmět:   Váš názor na témata nápovědy
Stránka:   Vlastnosti specifické pro konfiguraci v tabulkách razítka
*Komentář:  
*   Prohlašuji, že jsem si přečetl/a a souhlasím se zásadami ochrany osobních údajů, podle kterých bude společnost Dassault Systèmes zpracovávat moje osobní údaje

Tisk tématu

Zvolte rozsah, který se má tisknout:

x

Zjistili jsme, že používáte starší verzi prohlížeče než je Internet Explorer 7. Pro optimální zobrazení vám doporučujeme, aby jste upgradovali na Internet Explorer 7 nebo novější.

 Příště tuto zprávu nezobrazovat
x

Verze nápovědy na webu: SOLIDWORKS 2015 SP05

Chcete-li vypnout webovou nápovědu v rámci SOLIDWORKS a raději používat místní nápovědu, klikněte na Nápověda > Použít SOLIDWORKS nápovědu na webu.

Problémy s uživatelským rozhraním a vyhledáváním v nápovědě na webu nahlaste zástupci místní technické podpory. Zašlete váš názor na individuální témata nápovědy prostřednictvím odkazu “Váš názor na toto téma” na každé straně.