Skrýt obsah

Vyhledávání dokumentu

Dokument můžete najít v úschovně pomocí nástroje Hledat dokument. Z výsledků je možné vytvořit zprávu.

Dialogové okno Hledat dokument je zjednodušená verze dialogového okna Rozšířené hledání, které se zobrazí, když začnete hledat z pohledu úschovny.
Pokud je v úschovně povoleno indexování metadat, budou prohledávány všechny opravy. Jinak budou prohledávány jen aktuální opravy.

Chcete-li najít dokument v úschovně:

  1. V klientu SolidWorks klepněte na pohled úschovny pravým tlačítkem myši a vyberte Najít / hledat nebo klepněte na Najít/ hledat v podokně úloh SolidWorks. V klientu SolidWorks Explorer klepněte pravým tlačítkem v zobrazení úschovny a v Mini panelu nástrojů klepněte na Vyhledat v úschovně .
  2. Pokud se zobrazí dialog Rozšířené hledání klepněte na Zjednodušené.
  3. V dialogovém okně Hledat dokument zvolte v seznamu Vyhledávání požadovanou vlastnost. Pokud zvolíte Zobrazit Informace, budou prohledávány všechny vlastnosti zobrazené ve jmenovkách pohledu úschovny.
  4. V poli co zadejte text k vyhledání.
  5. Pod položkou Směr vyberte buď Dopředu nebo Dozadu.
  6. Pod položkou Možnosti zaškrtněte nebo odstraňte zaškrtnutí Nerozlišovat malá a velká písmena, Přesná shodaIgnorovat odkazy (zástupce dokumentů) podle potřeby.
  7. Klepněte na Najít.

    První položka shodující se s kritérii hledání je zvýrazněna v pohledu úschovny.

    Kromě úkonu Zobrazit informace nemusí být jmenovky zobrazeny za účelem prohledávání.

  8. Klepnutím na Najít další pokračujte v hledání dalších položek.
  9. Klepnutím na Vytvořit zprávu zobrazíte dialogové okno Výsledky hledání se seznamem dokumentů shodujících se s kritérii hledání.


Vyjádřete svůj názor na toto téma

SOLIDWORKS uvítá vaše názory ohledně prezentace, přesnosti a obsahu dokumentace. Pomocí níže uvedeného formuláře zašlete komentáře a doporučení k tomuto tématu přímo dokumentačnímu týmu. Dokumentační tým nebude odpovídat na otázky související s technickou podporou. Klepnutím zde získáte informace o technické podpoře.

* Povinné

 
*Email:  
Předmět:   Váš názor na témata nápovědy
Stránka:   Vyhledávání dokumentu
*Komentář:  
*   Prohlašuji, že jsem si přečetl/a a souhlasím se zásadami ochrany osobních údajů, podle kterých bude společnost Dassault Systèmes zpracovávat moje osobní údaje

Tisk tématu

Zvolte rozsah, který se má tisknout:

x

Zjistili jsme, že používáte starší verzi prohlížeče než je Internet Explorer 7. Pro optimální zobrazení vám doporučujeme, aby jste upgradovali na Internet Explorer 7 nebo novější.

 Příště tuto zprávu nezobrazovat
x

Verze nápovědy na webu: SOLIDWORKS 2013 SP05

Chcete-li vypnout webovou nápovědu v rámci SOLIDWORKS a raději používat místní nápovědu, klikněte na Nápověda > Použít SOLIDWORKS nápovědu na webu.

Problémy s uživatelským rozhraním a vyhledáváním v nápovědě na webu nahlaste zástupci místní technické podpory. Zašlete váš názor na individuální témata nápovědy prostřednictvím odkazu “Váš názor na toto téma” na každé straně.