Skrýt obsah

XREF souboru DXF/DWG

Pokud importujete soubor DXF/DWG, který obsahuje XREFy, pokusí se aplikace eDrawings tyto XREXy vyřešit v následujícím pořadí:
  1. Instalační složka AutoCAD
  2. Aktuální složka
  3. Relativní cesty
  4. Cesty zadané v nabídce Nástroje > Možnosti na záložce Import. Můžete zadat cesty pro odkazované soubory XREF, tvarů a písem. Můžete zadat několik cest pro hledání a pořadí, v jakém jsou prohledány.

Pokud XREF nelze vyřešit, je zobrazeno dialogové okno Vyřešit XRef. Pokud znáte umístění XREFu, soubor vyhledejte a klepněte na Otevřít. V opačném případě klepněte na Přeskočit soubor; tím importujete soubor DXF/DWG bez souboru XREF.

Přidávání cest pro vyhledávání XREF

Postup pro přidání cest pro hledání XREF:

  1. Klepněte na Nástroje > Možnosti.
  2. Na záložce Import v nabídce DXF/DWG import upravte vyhledávací cesty pro:
    • Složky XRef
    • Složky tvarů a písem
  3. Klepnutím na Přidat přidejte složku nebo vyhledejte složku a klepněte na OK.
  4. Následující nástroje jsou k dispozici:
    Volba Popis
    Odebrat  
    Upravit Upravte cestu pro hledání.
    Nahoru nebo Dolů (Pouze v případě více cest.) Změní pořadí vyhledávání.


Vyjádřete svůj názor na toto téma

SOLIDWORKS uvítá vaše názory ohledně prezentace, přesnosti a obsahu dokumentace. Pomocí níže uvedeného formuláře zašlete komentáře a doporučení k tomuto tématu přímo dokumentačnímu týmu. Dokumentační tým nebude odpovídat na otázky související s technickou podporou. Klepnutím zde získáte informace o technické podpoře.

* Povinné

 
*Email:  
Předmět:   Váš názor na témata nápovědy
Stránka:   XREF souboru DXF/DWG
*Komentář:  
*   Prohlašuji, že jsem si přečetl/a a souhlasím se zásadami ochrany osobních údajů, podle kterých bude společnost Dassault Systèmes zpracovávat moje osobní údaje

Tisk tématu

Zvolte rozsah, který se má tisknout:

x

Zjistili jsme, že používáte starší verzi prohlížeče než je Internet Explorer 7. Pro optimální zobrazení vám doporučujeme, aby jste upgradovali na Internet Explorer 7 nebo novější.

 Příště tuto zprávu nezobrazovat
x

Verze nápovědy na webu: eDrawings 2014 SP05

Chcete-li vypnout webovou nápovědu v rámci SOLIDWORKS a raději používat místní nápovědu, klikněte na Nápověda > Použít SOLIDWORKS nápovědu na webu.

Problémy s uživatelským rozhraním a vyhledáváním v nápovědě na webu nahlaste zástupci místní technické podpory. Zašlete váš názor na individuální témata nápovědy prostřednictvím odkazu “Váš názor na toto téma” na každé straně.