Skrýt obsah

Typy dokumentů výkresů

Výkresy se za normálních okolností vytváří s vyřešeným modelem. Znamená to, že všechny informace o modelu jsou v dokumentu výkresu k dispozici. Výkon při vytváření, otevírání a práci s dokumenty výkresů můžete zlepšit prostřednictvím následujících možností:

Oddělené výkresy Model není zaveden do paměti. Vytvoří se při ukládání výkresů. Můžete přidat detailování bez modelu. Je-li model potřeba, budete vyzváni k jeho vytvoření. Když model zavedete, zavede se celý. Výkresy můžete ukládat buď jako vyřešené nebo oddělené. Oddělený výkres můžete uložit jako běžný výkres a naopak.
Zjednodušené výkresy Do paměti se zavede podskupina údajů o modelu; zbývající údaje o modelu se zavádějí podle potřeby. V novém výkresu lze zjednodušený výkres vytvořit určením pohledů v konceptové kvalitě. Otevření zjednodušeného výkresu je rychlejší než otevření stejného výkresu s plně vyřešenými modely. Mezi vyřešeným a zjednodušeným režimem je možné ve výkresu přepínat. Zjednodušený režim je výchozím režimem pro Režim velkých sestav.
Soubory výkresů s redukovanými daty zobrazení Mozaiková data pro stínované pohledy a pohledy v režimu konceptové kvality se s dokumenty výkresů neukládají. Zmenší se tak velikost souboru. Data jsou k dispozici v souboru modelu.
  Vyřešený Oddělený Zjednodušený
Je potřeba model Ano Vyžadováno pro některé možnosti Ano
Zavádění, výkon obnovy Normála Trochu pomalejší (nutné zavedení) Rychleji
Vyřešené/zavedené modely vždy vyřešené kompletně zavedené, bez uvolnění vyřešené/zjednodušené
Stopa v paměti vysoká ne tak nízká, jako v případě zjednodušeného nízká
Vytváří největší výkresy sestav SOLIDWORKS ne ve všech případech ne ve všech případech ano
Vytváření pohledu normální normální rychlejší
Vzhled normální osa a barvy zvýraznění jsou odlišné, přerušený odkaz na ikoně výkresu a ikoně pohledu pírko na ikoně pohledu výkresu
Styl čáry hrany ano ano ano


Vyjádřete svůj názor na toto téma

SOLIDWORKS uvítá vaše názory ohledně prezentace, přesnosti a obsahu dokumentace. Pomocí níže uvedeného formuláře zašlete komentáře a doporučení k tomuto tématu přímo dokumentačnímu týmu. Dokumentační tým nebude odpovídat na otázky související s technickou podporou. Klepnutím zde získáte informace o technické podpoře.

* Povinné

 
*Email:  
Předmět:   Váš názor na témata nápovědy
Stránka:   Typy dokumentů výkresů
*Komentář:  
*   Prohlašuji, že jsem si přečetl/a a souhlasím se zásadami ochrany osobních údajů, podle kterých bude společnost Dassault Systèmes zpracovávat moje osobní údaje

Tisk tématu

Zvolte rozsah, který se má tisknout:

x

Zjistili jsme, že používáte starší verzi prohlížeče než je Internet Explorer 7. Pro optimální zobrazení vám doporučujeme, aby jste upgradovali na Internet Explorer 7 nebo novější.

 Příště tuto zprávu nezobrazovat
x

Verze nápovědy na webu: SOLIDWORKS 2015 SP05

Chcete-li vypnout webovou nápovědu v rámci SOLIDWORKS a raději používat místní nápovědu, klikněte na Nápověda > Použít SOLIDWORKS nápovědu na webu.

Problémy s uživatelským rozhraním a vyhledáváním v nápovědě na webu nahlaste zástupci místní technické podpory. Zašlete váš názor na individuální témata nápovědy prostřednictvím odkazu “Váš názor na toto téma” na každé straně.