Skrýt obsah

Ukládání souborů ve formátu Zip

Soubory můžete ukládat jako soubory eDrawings Zip (*.*.zip) obsahující prohlížeč eDrawings Viewer a aktivní soubor eDrawings. Když dekomprimujete eDrawings Zip soubor a spustíte spustitelný soubor eDrawings, extrahuje se vložený Prohlížeč eDrawings a zobrazí vložený soubor eDrawings.

  • Použijete-li možnost Uložit jako k vytvoření souboru .zip v softwaru eDrawings x64, zobrazí se okno se zprávou, že soubor bude možno otevřít pouze v 64bitových operačních systémech.
  • Použijete-li možnost Uložit jako a máte-li nainstalovanou i 32bitovou verzi eDrawings, můžete nastavit možnost Uložit jako typ na Zip soubory eDrawings 32bit (*.zip).

Chcete-li uložit soubory jako soubory eDrawings Zip:

  1. Klepněte na nabídku Soubor > Uložit jako.
  2. Nastavte pole Uložit jako typ na Soubory zip eDrawings (*.zip).
  3. Vyberte z možností exportu.
  4. Zadejte Název souboru a klepněte na Uložit.

Otevírání souborů eDrawings Zip a spouštění spustitelných souborů eDrawings

Chcete-li otevřít soubor eDrawings Zip a spustit spustitelný soubor eDrawings:

  1. V aplikaci pro komprimaci rozbalte soubor eDrawings Zip.
  2. Poklepejte na spustitelný soubor eDrawings v aplikaci Průzkumník Windows.

    Otevře se zapuštěný prohlížeč eDrawings, který zobrazí zapuštěný soubor eDrawings. Verze použitého prohlížeče eDrawings se shoduje s verzí zapuštěnou ve spustitelném souboru eDrawings. Prohlížeč eDrawings můžete použít k zobrazení dalších dokumentů.

    Když ukončíte aplikaci eDrawings spuštěnou ze spustitelného souboru eDrawings a eDrawings není na tomto počítači nainstalovaný, zobrazí se výzva k instalaci eDrawings. Tato výzva se zobrazí při každém pátém ukončení aplikace eDrawings spuštěné pomocí spustitelného souboru.



Vyjádřete svůj názor na toto téma

SOLIDWORKS uvítá vaše názory ohledně prezentace, přesnosti a obsahu dokumentace. Pomocí níže uvedeného formuláře zašlete komentáře a doporučení k tomuto tématu přímo dokumentačnímu týmu. Dokumentační tým nebude odpovídat na otázky související s technickou podporou. Klepnutím zde získáte informace o technické podpoře.

* Povinné

 
*Email:  
Předmět:   Váš názor na témata nápovědy
Stránka:   Ukládání souborů ve formátu Zip
*Komentář:  
*   Prohlašuji, že jsem si přečetl/a a souhlasím se zásadami ochrany osobních údajů, podle kterých bude společnost Dassault Systèmes zpracovávat moje osobní údaje

Tisk tématu

Zvolte rozsah, který se má tisknout:

x

Zjistili jsme, že používáte starší verzi prohlížeče než je Internet Explorer 7. Pro optimální zobrazení vám doporučujeme, aby jste upgradovali na Internet Explorer 7 nebo novější.

 Příště tuto zprávu nezobrazovat
x

Verze nápovědy na webu: eDrawings 2014 SP05

Chcete-li vypnout webovou nápovědu v rámci SOLIDWORKS a raději používat místní nápovědu, klikněte na Nápověda > Použít SOLIDWORKS nápovědu na webu.

Problémy s uživatelským rozhraním a vyhledáváním v nápovědě na webu nahlaste zástupci místní technické podpory. Zašlete váš názor na individuální témata nápovědy prostřednictvím odkazu “Váš názor na toto téma” na každé straně.