Skrýt obsah

Vazby ve vícetělových dílech

Pomocí vazeb můžete přesně umístit těla do vícetělových dílů.

Program podporuje následující vazby:

Úhel Válcové
Tlačítko coincident.png Sjednocená Kolmá
Soustředná Tečna
Distance    

Při vložení dílu do stávajícího souboru dílu jsou vazební reference ve vloženém dílu automaticky použity k umístění těla vloženého dílu. Náhled zobrazí použití existující vazební reference při vkládání dílu. Pokud je ve správci PropertyManager Vložit díl aktivována možnost Najít díl s prvkem Přesunout/kopírovat, otevře se PropertyManager Umístit díl s již přidaným omezením automatické vazby.

Vazby můžete také aplikovat takto:
  • Pokud vkládáte tělo do dílu, vyberte položku Najít díl s prvkem Přesunout/kopírovat ve správci PropertyManager Vložit díl.
  • Po vložení těla do dílu, pomocí nástroje Přesunout/kopírovat těla (panel nástrojů pro prvky).
Další funkce:
  • Na jedno tělo můžete aplikovat více různých skupin vazeb. Vazby v různých skupinách se však mohou dostat do vzájemného konfliktu. Můžete například použít v jedné skupině kolmou vazbu mezi dvěma plochami a v jiné skupině použít mezi stejnými dvěma plochami rovnoběžnou vazbu.
  • Vyberte najednou několik těl, která budou umístěna pomocí vazeb. Vybraná těla se přesunou jako jediná entita. Těla, která nejsou vybrána, budou považována za pevná.


Vyjádřete svůj názor na toto téma

SOLIDWORKS uvítá vaše názory ohledně prezentace, přesnosti a obsahu dokumentace. Pomocí níže uvedeného formuláře zašlete komentáře a doporučení k tomuto tématu přímo dokumentačnímu týmu. Dokumentační tým nebude odpovídat na otázky související s technickou podporou. Klepnutím zde získáte informace o technické podpoře.

* Povinné

 
*Email:  
Předmět:   Váš názor na témata nápovědy
Stránka:   Vazby ve vícetělových dílech
*Komentář:  
*   Prohlašuji, že jsem si přečetl/a a souhlasím se zásadami ochrany osobních údajů, podle kterých bude společnost Dassault Systèmes zpracovávat moje osobní údaje

Tisk tématu

Zvolte rozsah, který se má tisknout:

x

Zjistili jsme, že používáte starší verzi prohlížeče než je Internet Explorer 7. Pro optimální zobrazení vám doporučujeme, aby jste upgradovali na Internet Explorer 7 nebo novější.

 Příště tuto zprávu nezobrazovat
x

Verze nápovědy na webu: SOLIDWORKS 2015 SP05

Chcete-li vypnout webovou nápovědu v rámci SOLIDWORKS a raději používat místní nápovědu, klikněte na Nápověda > Použít SOLIDWORKS nápovědu na webu.

Problémy s uživatelským rozhraním a vyhledáváním v nápovědě na webu nahlaste zástupci místní technické podpory. Zašlete váš názor na individuální témata nápovědy prostřednictvím odkazu “Váš názor na toto téma” na každé straně.