Akıllı Bileşen PropertyManager'ı

Bir geçici tanımlama montajında bir Akıllı Bileşen tanımlayabilir veya düzenleyebilirsiniz.

Akıllı Bileşen PropertyManager'ını açmak için:

  • Akıllı Bileşen Yap (Montajlar araç çubuğu) öğesine tıklayın.
  • Araçlar > Akıllı Bileşen Yap öğesine tıklayın.

Akıllı Bileşen

Akıllı yapılacak bileşen Akıllı yapılacak bileşeni seçin.

Bileşenler

Akıllı Bileşenle ilişkili bileşenler Akıllı Bileşenle ilişkilendirilecek, conta, toz kapakları ve vidalar gibi bir veya daha fazla bileşen seçin.

Unsurlar

Akıllı yapılacak bileşenler Akıllı Bileşenle ilişkilendirilecek, yükseklik ve delik gibi bir veya daha fazla unsur seçin.
  Bileşeni Gizle/Göster Akıllı yapılacak bileşen ve Akıllı Bileşenle ilişkili bileşenler için seçilen bileşenleri gizlemek veya göstermek için tıklayın. Akıllı yapılacak unsurlar seçim kutusuna tıkladığınızda bileşenler, grafik alanında unsur seçimini kolaylaştırmak için otomatik olarak gizlenir.

Otomatik Boyut

  Çap Birden çok konfigürasyonu bulunan bir silindirik Akıllı Bileşen'e otomatik boyutlandırma özelliği eklemek için seçin.
Eşmerkezli montaj ilişkisi referansı Akıllı Bileşen'de bir silindirik yüz veya eksen seçin. Seçilen yüz veya eksen ile Akıllı yapılacak unsurlar öğesinde seçilen unsur arasında bir montaj ilişkisi referansı oluşturulur.
  Bileşeni Gizle/Göster Akıllı yapılacak unsurlar için seçilen unsurları içeren bileşenleri göstermek veya gizlemek için tıklayın. Çap öğesini seçtiğinizde, Akıllı Bileşen'de bir silindirik yüz veya eksen seçilmesini kolaylaştırmak için bileşenler otomatik olarak gizlenir.
Konfigüratör Tablosu Akıllı Bileşen'in konfigürasyonlarını, ilişkili bileşenlerin ve unsurların konfigürasyonlarına haritalamak için tıklayın.