Skrýt obsah

PropertyManager Analýza dělící křivky

Chcete-li najít nejlepší způsob rozdělení formy, můžete provést analýzu dělící křivky. Vyberete-li kteroukoli rovinnou plochu, která bude definovat směr otevření, zobrazí se výsledná dělící křivka. Dělící křivky můžete upravit i tak, že otočením triády změníte směr otevření.

Postup provedení analýzy:

Klepněte na Analýza dělící křivkyTool_PartingLineAnalysis_View.gif (panel nástrojů Zobrazit) nebo na Zobrazit > Zobrazení > Analýza dělící křivky.

Poté, co zavřete PropertyManager, zůstanou výsledky analýzy viditelné v grafické ploše a aktualizují se v reálném čase, když změníte geometrii dílu.

Postup úpravy parametrů analýzy:

Klepněte na Zobrazit > Změnit > Analýza dělící křivky.

Chcete-li analýzu vypnout:

Klepněte na Analýza dělící křivkyTool_PartingLineAnalysis_View.gif (panel nástrojů Zobrazit) nebo na Zobrazit > Zobrazení > Analýza dělící křivky.

Parametry analýzy

Směr otevření Vyberte více rovinných ploch, lineárních hran nebo os, které mají označovat směr rýsování. Klepněte na Obrátit směr nebo klepněte na ovladač v grafické ploše a obraťte směr otevření.
partinglinesdirectionpull2.png partinglinesdirectionpull1.png
   
Triáda přizpůsobení Manipuluje směrem otevření, a tím umožňuje vizualizovat a optimalizovat umístění dělící křivky. Když přetáhnete kruhy triády v grafické ploše, změní se směr otevření, barvy ploch se dynamicky aktualizují a ve správci PropertyManager se objeví následující hodnoty jen pro čtení:
  • Úhel s osou X
  • Úhel s osou Y
  • Úhel s osou Z
triad1.png triad2.png


Vyjádřete svůj názor na toto téma

SOLIDWORKS uvítá vaše názory ohledně prezentace, přesnosti a obsahu dokumentace. Pomocí níže uvedeného formuláře zašlete komentáře a doporučení k tomuto tématu přímo dokumentačnímu týmu. Dokumentační tým nebude odpovídat na otázky související s technickou podporou. Klepnutím zde získáte informace o technické podpoře.

* Povinné

 
*Email:  
Předmět:   Váš názor na témata nápovědy
Stránka:   PropertyManager Analýza dělící křivky
*Komentář:  
*   Prohlašuji, že jsem si přečetl/a a souhlasím se zásadami ochrany osobních údajů, podle kterých bude společnost Dassault Systèmes zpracovávat moje osobní údaje

Tisk tématu

Zvolte rozsah, který se má tisknout:

x

Zjistili jsme, že používáte starší verzi prohlížeče než je Internet Explorer 7. Pro optimální zobrazení vám doporučujeme, aby jste upgradovali na Internet Explorer 7 nebo novější.

 Příště tuto zprávu nezobrazovat
x

Verze nápovědy na webu: SOLIDWORKS 2015 SP05

Chcete-li vypnout webovou nápovědu v rámci SOLIDWORKS a raději používat místní nápovědu, klikněte na Nápověda > Použít SOLIDWORKS nápovědu na webu.

Problémy s uživatelským rozhraním a vyhledáváním v nápovědě na webu nahlaste zástupci místní technické podpory. Zašlete váš názor na individuální témata nápovědy prostřednictvím odkazu “Váš názor na toto téma” na každé straně.