Skrýt obsah

Práce se správcem CostingManager

S položkami ve správci CostingManager můžete manipulovat třemi způsoby:

Přetažení pomocí myši

Položky můžete přetahovat i do jiných platných umístění ve správci CostingManager. Například můžete přetáhnout pole děr do složky Nejsou přiřazeny žádné nákladyFM_folder.gif. Dále můžete přetahovat operace mezi složkami PřípravaFM_folder.gif.

Výběr položky

Ve správci CostingManager můžete dále vybrat více položek (Ctrl + vybrat nebo Shift + vybrat) a použít na všechny vybrané položky stejnou vlastnost. Například můžete vybrat dvě přípravné operace a přepsat jejich náklady stejnou hodnotou.

Přesouvání položek ve složkách Příprava

Můžete přesouvat položky mezi různými složkami Přípravy FM_folder.gif. Tato možnost je užitečná, jestliže máte stroje, u kterých stačí méně přípravných operací. Jestliže například spustíte nástroj Costing pro obráběný díl, může nástroj Costing vytvořit dvě přípravné operace, protože díl má po obou stranách obráběný prvek. Je ale možné, že máte stroj, který dokáže vyrobit oba prvky beze změny přípravy. V tom případě můžete příslušné prvky přesunout ze složky Operace přípravy 2 setup_operation_folder.gif do složky Operace přípravy 1 setup_operation_folder.gif, a snížit tak náklady, protože eliminujete položku Operace přípravy 2 setup_operation_folder.gif.

Navigování

Ve správci CostingManager se můžete pohybovat pomocí klávesnice.

Rozbalení a sbalení položek

Jestliže klepnete pravým tlačítkem na složku ve správci CostingManager, můžete vybrat možnost Rozbalit vše nebo Sbalit vše.



Vyjádřete svůj názor na toto téma

SOLIDWORKS uvítá vaše názory ohledně prezentace, přesnosti a obsahu dokumentace. Pomocí níže uvedeného formuláře zašlete komentáře a doporučení k tomuto tématu přímo dokumentačnímu týmu. Dokumentační tým nebude odpovídat na otázky související s technickou podporou. Klepnutím zde získáte informace o technické podpoře.

* Povinné

 
*Email:  
Předmět:   Váš názor na témata nápovědy
Stránka:   Práce se správcem CostingManager
*Komentář:  
*   Prohlašuji, že jsem si přečetl/a a souhlasím se zásadami ochrany osobních údajů, podle kterých bude společnost Dassault Systèmes zpracovávat moje osobní údaje

Tisk tématu

Zvolte rozsah, který se má tisknout:

x

Zjistili jsme, že používáte starší verzi prohlížeče než je Internet Explorer 7. Pro optimální zobrazení vám doporučujeme, aby jste upgradovali na Internet Explorer 7 nebo novější.

 Příště tuto zprávu nezobrazovat
x

Verze nápovědy na webu: SOLIDWORKS 2015 SP05

Chcete-li vypnout webovou nápovědu v rámci SOLIDWORKS a raději používat místní nápovědu, klikněte na Nápověda > Použít SOLIDWORKS nápovědu na webu.

Problémy s uživatelským rozhraním a vyhledáváním v nápovědě na webu nahlaste zástupci místní technické podpory. Zašlete váš názor na individuální témata nápovědy prostřednictvím odkazu “Váš názor na toto téma” na každé straně.