PhotoView 360 ile İşlemek

PhotoView 360, SOLIDWORKS modellerini fotoğraf gerçekliğinde oluşturan bir SOLIDWORKS eklentisidir. Oluşturulan görüntü, modelde yer alan görünümleri, ışıklandırmayı, sahneyi ve yapıştırmaları birleştirir. PhotoView 360; SOLIDWORKS Professional ve SOLIDWORKS Premium'da vardır.

İş Akışı

  1. Bir model açıkken Araçlar > Eklenti öğesine tıklayın ve PhotoView 360'ı ekleyin.
  2. Modelde yaptığınız değişikliklerin işlenme sürecini nasıl etkilediğini görmek için grafik alanında bir önizleme başlatın veya Önizleme penceresini açın.
  3. Görünümler, sahne ve yapıştırmaları öğelerini düzenleyin.
  4. Işıkları öğesini düzenleyin.
    Varsayılan olarak, ışıklandırma PhotoView'da kapalıdır. Işıklar kapalıyken, sahnelerin sağladığı gerçekçi ışıklandırmaları kullanabilirsiniz, bu da genelde işleme için yeterlidir. Genellikle, modelde engellenmiş olan alanları aydınlatmak için PhotoView'da ek ışıklandırmaya ihtiyacınız olabilir.
  5. PhotoView Seçenekleri öğesini düzenleyin.
  6. Hazır olduğunuzda, hemen ( PhotoView > Son İşleme ) veya daha sonra ( PhotoView > İşlemeyi Zamanla ) son bir işleme gerçekleştirin.

    Detaylandırma ve ölçümlendirmeler modelinizde görünüyorsa, ölçümlendirme ve detaylandırmaları eklemek veya bunlar olmadan işleme gerçekleştirmek için seçenekler içeren bir iletişim kutusu görünür.

    Daha gerçekçi, yüksek kaliteli işlemeler sağlamak için bir kamera eklemediyseniz veya perspektif görünümünü açmadıysanız, bir iletişim kutusu görünür. İletişim kutusundan bir kamera veya perspektif görünüm açabilir veya bunlar olmadan devam edebilirsiniz.

  7. Detaylı ayarlamalar yapın: Son İşleme Penceresi.