Skrýt obsah

Definování čidla dat simulace

Čidla se definují pro sledování množstevních výsledků v sadě umístění, hmotových vlastností součástí nebo těles, kolizí mezi součástmi v sestavě a kót.

Jak definovat čidlo dat simulace:

  1. Ve stromu FeatureManager klepněte pravým tlačítkem na Čidlasensors.gif a vyberte Přidat čidlo.
  2. V PropertyManageru vyberte v nastavení Typ čidlatracktype.png možnost Data simulace.
  3. Pod položkou Množství datvyberte:
    1. Počet výsledků v části Výsledkytracktype.png.
    2. Součást výsledku v části Součástcomponent.png.
    3. V případě nutnosti referenční rovinu, osu nebo souřadný systém v části Rovina, osa nebo souřadnicový systém plane.png.
  4. Pod položkou Vlastnosti vyberte:
    1. Systém jednotek v poli Jednotkyunits.png.
    2. Proměnnou v poli Kritérium opt_result_type.png:

      Proměnná Popis
      Model Max Maximální algebraická hodnota v režimu
      Model Min Minimální algebraická hodnota v modelu
      Model Průměr Průměrná hodnota v modelu
      Maximum vybraných entit Maximální algebraická hodnota pro vybrané entity definované v poli Součásti, Těla, Plochy, Hrany nebo Vrcholy
      Minimum vybraných entit Maximální algebraická hodnota pro vybrané entity definované v poli Součásti, Těla, Plochy, Hrany nebo Vrcholy
      Průměr vybraných entit Průměrná algebraická hodnota pro vybrané entity definované v poli Součásti, Těla, Plochy, Hrany nebo Vrcholy
      RMS vybraných entit Střední kvadratická hodnota pro vybrané entity definované v poli Součásti, Těla, Plochy, Hrany nebo Vrcholy

    3. V případě nutnosti vyberte geometrické entity v části Komponenty, Tělesa, Plochy, Hrany nebo Vrcholy pro Čidloselect_edge_faces_vertex.png.
  5. Zaškrtnete-li pole Koeficient bezpečnosti, můžete sledovat součinitel bezpečnosti vybrané výsledné veličiny. Do pole Zadat hraniční hodnotu zadejte hodnotu.
  6. Pole Oznámení umožňuje programu upozornit uživatele na to, že se výsledky odchylují od nastavených mezí.
  7. Klepnutím na ok.png čidlo uložte.


Vyjádřete svůj názor na toto téma

SOLIDWORKS uvítá vaše názory ohledně prezentace, přesnosti a obsahu dokumentace. Pomocí níže uvedeného formuláře zašlete komentáře a doporučení k tomuto tématu přímo dokumentačnímu týmu. Dokumentační tým nebude odpovídat na otázky související s technickou podporou. Klepnutím zde získáte informace o technické podpoře.

* Povinné

 
*Email:  
Předmět:   Váš názor na témata nápovědy
Stránka:   Definování čidla dat simulace
*Komentář:  
*   Prohlašuji, že jsem si přečetl/a a souhlasím se zásadami ochrany osobních údajů, podle kterých bude společnost Dassault Systèmes zpracovávat moje osobní údaje

Tisk tématu

Zvolte rozsah, který se má tisknout:

x

Zjistili jsme, že používáte starší verzi prohlížeče než je Internet Explorer 7. Pro optimální zobrazení vám doporučujeme, aby jste upgradovali na Internet Explorer 7 nebo novější.

 Příště tuto zprávu nezobrazovat
x

Verze nápovědy na webu: SOLIDWORKS 2015 SP05

Chcete-li vypnout webovou nápovědu v rámci SOLIDWORKS a raději používat místní nápovědu, klikněte na Nápověda > Použít SOLIDWORKS nápovědu na webu.

Problémy s uživatelským rozhraním a vyhledáváním v nápovědě na webu nahlaste zástupci místní technické podpory. Zašlete váš názor na individuální témata nápovědy prostřednictvím odkazu “Váš názor na toto téma” na každé straně.