Skrýt obsah

Tvorba nové sítě u vybraných těl

Když vytvoříte síť sestavy nebo vícetělového dílu, můžete tuto síť u vybraných těl zjemnit nebo ji vytvořit u těl, kde se její vytvoření nezdařilo.

Tvorba nové sítě pouze u vybraných těl:
  1. Vytvořte síť všech dílů s výchozím nastavením sítě.
  2. Ve stromu Simulation v nabídce Díly klepněte pravým tlačítkem na díly, u kterých chcete vytvořit novou síť (nebo na díly, u kterých se vytvoření sítě nezdařilo), a vyberte možnost Znovu vytvořit síť.

    Příkaz Znovu vytvořit síť není k dispozici pro nosníky.

  3. Ve správci PropertyManager Zjemnění sítě nastavte novou velikost prvku a vyberte možnost Vytvořit síť.

    Nová síť bude vytvořena pouze u vybraných dílů. Ve stromu se pod nabídkou Síť > Zjemnění sítě zobrazí funkce pro řízení sítě.

    Když vytvoříte síť u vybraných součástí, program provede zjemnění sítě síťováním na základě zakřivení. Následné operace tvorby sítě používají síťování na základě zakřivení automaticky. Těla s novou sítí sdílejí se sousedními díly nekompatibilní síť.
    Pokud je pro vybranou entitu definováno zjemnění sítě, program použije nejmenší velikost zjemnění sítě.

Můžete také vytvořit síť pro jednotlivá těla, aniž byste vytvářeli síť celé sestavy. Klepněte pravým tlačítkem na vybrané tělo a vyberte příkaz Vytvořit síť. Program změní možnost globální sítě na síťování na základě zakřivení. Pokud vytvoříte síť pro některá (ne všechna) těla sestavy před spuštěním studie, bude vytvořena síť pouze pro těla, která žádnou síť nemají.



Vyjádřete svůj názor na toto téma

SOLIDWORKS uvítá vaše názory ohledně prezentace, přesnosti a obsahu dokumentace. Pomocí níže uvedeného formuláře zašlete komentáře a doporučení k tomuto tématu přímo dokumentačnímu týmu. Dokumentační tým nebude odpovídat na otázky související s technickou podporou. Klepnutím zde získáte informace o technické podpoře.

* Povinné

 
*Email:  
Předmět:   Váš názor na témata nápovědy
Stránka:   Tvorba nové sítě u vybraných těl
*Komentář:  
*   Prohlašuji, že jsem si přečetl/a a souhlasím se zásadami ochrany osobních údajů, podle kterých bude společnost Dassault Systèmes zpracovávat moje osobní údaje

Tisk tématu

Zvolte rozsah, který se má tisknout:

x

Zjistili jsme, že používáte starší verzi prohlížeče než je Internet Explorer 7. Pro optimální zobrazení vám doporučujeme, aby jste upgradovali na Internet Explorer 7 nebo novější.

 Příště tuto zprávu nezobrazovat
x

Verze nápovědy na webu: SOLIDWORKS 2015 SP05

Chcete-li vypnout webovou nápovědu v rámci SOLIDWORKS a raději používat místní nápovědu, klikněte na Nápověda > Použít SOLIDWORKS nápovědu na webu.

Problémy s uživatelským rozhraním a vyhledáváním v nápovědě na webu nahlaste zástupci místní technické podpory. Zašlete váš názor na individuální témata nápovědy prostřednictvím odkazu “Váš názor na toto téma” na každé straně.