Skrýt obsah

PropertyManager Plošné křivky

PropertyManager můžete otevřít jedním z následujících způsobů:

  • Klepněte na tlačítko Plošné křivkyTool_Face_Curves_Sketch.gif (panel nástrojů Skica) nebo na položku nabídky Nástroje > Nástroje pro skici > Plošné křivky a vyberte plochu nebo povrch.
  • Vyberte plochu nebo povrch a pak klepněte na tlačítko Plošné křivkyTool_Face_Curves_Sketch.gif nebo na položku nabídky Nástroje > Nástroje pro skici > Plošné křivky.

Výběry

PM_face.gif Plocha Název plochy nebo povrchu, ze kterého je vyjmuta izoparametrická křivka.
PM_setback_vertices.gif Umístit vrchol Vyberte vrchol nebo bod k určení průsečíku obou křivek.
Vrchol nelze přetahovat.
  Síť Rovnoměrně rozmístěné křivky. Zadejte celé číslo jako počet křivek do pole Směr č. 1 počet křivekPM_Direction_1_Number_of_Curves.gif a Směr č. 2 počet křivekPM_Direction_2_Number_of_Curves.gif. Zrušte výběr této možnosti, pokud křivky nejsou vyžadovány.
  Umístit Průsečík dvou ortogonálních křivek. Přetáhněte polohu v grafické ploše nebo zadejte procento vzdálenosti odspodu do pole Směr č.1 umístění PM_Direction_1_Number_of_Curves.gif a zprava do pole Směr č. 2 umístění PM_Direction_2_Number_of_Curves.gif. Zrušte výběr této možnosti, pokud křivky nejsou vyžadovány.

Možnosti

Vázat na model Pokud je tato možnost vybrána, křivky se aktualizují na základě změn v modelu.
Ignorovat díry Použijte na importované plochy s vnitřními mezerami nebo smyčkami. Při zaškrtnutí budou křivky vytvářeny přes díry, jako by byl povrch nedotčen. Není-li políčko zaškrtnuté, křivky se zastaví na hranách děr.


Vyjádřete svůj názor na toto téma

SOLIDWORKS uvítá vaše názory ohledně prezentace, přesnosti a obsahu dokumentace. Pomocí níže uvedeného formuláře zašlete komentáře a doporučení k tomuto tématu přímo dokumentačnímu týmu. Dokumentační tým nebude odpovídat na otázky související s technickou podporou. Klepnutím zde získáte informace o technické podpoře.

* Povinné

 
*Email:  
Předmět:   Váš názor na témata nápovědy
Stránka:   PropertyManager Plošné křivky
*Komentář:  
*   Prohlašuji, že jsem si přečetl/a a souhlasím se zásadami ochrany osobních údajů, podle kterých bude společnost Dassault Systèmes zpracovávat moje osobní údaje

Tisk tématu

Zvolte rozsah, který se má tisknout:

x

Zjistili jsme, že používáte starší verzi prohlížeče než je Internet Explorer 7. Pro optimální zobrazení vám doporučujeme, aby jste upgradovali na Internet Explorer 7 nebo novější.

 Příště tuto zprávu nezobrazovat
x

Verze nápovědy na webu: SOLIDWORKS 2015 SP05

Chcete-li vypnout webovou nápovědu v rámci SOLIDWORKS a raději používat místní nápovědu, klikněte na Nápověda > Použít SOLIDWORKS nápovědu na webu.

Problémy s uživatelským rozhraním a vyhledáváním v nápovědě na webu nahlaste zástupci místní technické podpory. Zašlete váš názor na individuální témata nápovědy prostřednictvím odkazu “Váš názor na toto téma” na každé straně.